Glycerin

Sukkeralkohol udvundet af vegetabilske fedtstoffer. Glycerin virker blødgørende og fugtighedsbevarende.

Velegnet til alle hud- og hårtyper.

Anvendes i creme, lotion, salve, skintonic m.m. som en del af vandfasen.

Dosering: Op til 15%

INCI: Glycerin

Varenummer: 20044005

Pris inkl. moms i DKK
39,00 / fl
DKK 39,00
DKK 117,00
DKK 351,00
DKK 1.053,00

Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.