Kakaosmør ØKO

Anvendes i bl.a. læbepomade, salve, creme, massagecreme, massageblokke og lotion, som en del af fedtfasen. Kakaosmørret gør produkter fastere, beskytter og blødgør huden. Kakaosmør er også velegnet i sæbe og badesmeltere. De allerfleste tåler kakaosmør fint.

Koldpresset fedtstof fra økologiske peruvianske kakaobønner.

Levnedsmiddelkvalitet.

Indeholder ca. 62% mættede fedtsyrer.

INCI: Theobroma Cacao Butter

Varenummer: 24011004

Pris inkl. moms i DKK
49,00 / bæ
DKK 49,00
DKK 74,00
DKK 259,00
DKK 899,00

Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.