Kokosolie ØKO fast

Varmpresset af frøhvide fra kokostræet (Cocos nucifera). Har et højt indhold af mættede fedtsyrer, primært laurinsyre og myristinsyre. Virker beskyttende og absorberes langsomt af huden.

Velegnet til normal-tør hud og i hårkur til tørt hår.

Anvendes i creme, lotion og salve som en del af fedtfasen samt til sæbefremstilling.

Smeltepunkt: 20-28°C

INCI: Cocos Nucifera Oil

Varenummer: 50031005

Pris inkl. moms i DKK
54,00 / bæ
DKK 54,00
DKK 189,00
DKK 567,00

Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.