Der er ingen varer i kurven
Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.
Vegetabilsk fedtstof koldpresset af økologiske sheanødder (Butyrospermum parkii), og efterfølgende deodoriseret. Indeholder 6% af den essentielle omega-6 fedtsyre, linolsyre, antiinflammatoriske phytosteroler og små mængder A- og E-vitamin. Indeholder også cinnaminsyre, der er UV-B absorberende, hvorfor sheasmør er en svag naturlig solfaktor (SPF~2).
Virker blødgørende og beskyttende.
Velegnet til alle hud- og hårtyper.
Anvendes i creme, lotion, salve m.m. som en del af fedtfasen.
Smeltepunkt: 40°C
INCI: Butyrospermum Parkii Butter
OBS! Sheasmør i 50 g er desværre p.t. udsolgt
Varenummer: 24015004
Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.