Der er ingen varer i kurven
Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.
Mild, vandopløselig og flydende oliesæbe med en pH værdi på ca. 7,5. Fremstilles ved delvis forsæbning af ricinusolie (Ricinus communis). Tyrkiskrødtolie virker fugtighedsbevarende, rengørende og emulgerende, hvilket gør den velegnet i badeolier, hvor den kan emulgere æteriske olier i badevandet.
Dosering: 70-80%
INCI: Sulfated Castor Oil
Varenummer: 20041005
Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.