Der er ingen varer i kurven
Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.
Koldpresset, raffineret (filtreret) olie presset fra skalfrie økologiske frø fra olieplanten (Ricinus communis). Meget holdbar pga. indholdet af den specielle fedtsyre, ricinolsyre. Ricinusolie har et naturligt indhold af antiinflammatoriske phytosteroler og virker udglattende, idet den øger hudens fugtniveau.
Fed olie, der absorberes langsomt af huden.
Velegnet til alle hudtyper.
Olien er især egnet til produkter, hvor olien skal blive på hudens overflade, eksempelvis massageolier, renseprodukter og lipgloss.
INCI: Ricinus Communis Oil
Varenummer: 50010205
Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.