Der er ingen varer i kurven
Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.
Koldpresset, filtreret økologisk olie fra rensede sesamfrø (Sesamum indicum). Olien indeholder 45% af den essentielle fedtsyre linolsyre, antioxidanter og en svag naturlig solfaktor.
Halvfed olie, der absorberes middelhurtigt af huden.
Velegnet til alle hudtyper.
Anvendes i creme, lotion, salve, krops- og hårolie som en del af fedtfasen.
Levnedsmiddelkvalitet.
INCI: Sesamum Indicum Oil
Varenummer: 50011005
Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.