Der er ingen varer i kurven
Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.
Ægte æterisk rosenolie opløst i vand, som dufter og har en beroligende virkning.
Anvendes i alle former for kosmetik som en del af vandfasen, samt i madlavning.
INCI: Water Alcohol Rosa Damascena Oil
Varenummer: 20047003
Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.