Der er ingen varer i kurven
Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.
Udvundet af oliven. Squalane udgør en naturlig bestanddel af hudens fedt (sebum) og virker beskyttende, blødgørende og som transportmiddel for andre fedtopløselige stoffer, der herved kan trænge hurtigere og dybere ind i huden.
Velegnet til
alle hud- og hårtyper.
Anvendes i creme, lotion, salve, krops- og hårolie som en del af fedt- eller slutfasen (efter afkøling).
Dosering: 5-30%
INCI: Squalane
Varenummer: 26068003
Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.