Vare

Squalane

Udvundet af oliven. Squalane udgør en naturlig bestanddel af hudens fedt (sebum) og virker beskyttende, blødgørende og som transportmiddel for andre fedtopløselige stoffer, der herved kan trænge hurtigere og dybere ind i huden.

Velegnet til alle hud- og hårtyper.

Anvendes i creme, lotion, salve, krops- og hårolie som en del af fedt- eller slutfasen (efter afkøling).

Dosering: 5-30%

INCI: Squalane