ØKO100
Vare

Ylang ylangolie ØKO

Anvendelse:

Kosmetik
Virker talgregulerende, antiseptisk, beroligende.  
Velegnet til alle hudtyper.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Duft
Bund- til mellemnote.

Fremstillet ved vanddampdestillering af økologske blomster fra Cananga odorata.
Kun til udvortes brug.

Indeholder følgende af de deklarationspligtige 26 parfumestoffer: Benzylbenzoat, farnesol, linalool, benzylsalicylat, geraniol, eugenol og limonen. 

Ingredients: Cananga Odorata Flower Oil.

Produktet er i sin rene form faremærket:

faresymbol_udraabstegnFaresymbol_lunger

Fare: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Skadelig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger.