Hurtig levering med GLS
Sikker betaling
Lindrende virkestof til kosmetik

Findes naturligt i roden fra lægeplanten kulsukker (Symphytum officinalis) og fremstilles naturidentisk ud fra urinsyre.
Kun til udvortes brug.

Virker lindrende (hindrer ubehag på huden og i hårbunden) og fremmer den naturlige celledeling. Allantoin er velegnet til tør hud, sensitiv hud og skadet hud.
Anvendes i creme, lotion, salve, skintonic, shampoo og badeprodukter som en del af vandfasen. 
Vejledende dosering: Op til 3% (dog højst 5% af den samlede vandmængde) i vandfasen

INCI: Allantoin

Levering

Levering via GLS Pakkeshop ( DKK   39,00 inkl. moms)

Gratis levering ved køb over DKK 500,00 inkl. moms

Bestilles varen inden kl. 12, leveres den allerede i morgen, såfremt varen er på lager. Gælder ikke lørdag og søndag samt udland og ikke-brofaste øer

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte kundeservice

+45 86 48 00 11
urtegaarden@urtegaarden.dk