Hurtig levering med GLS
Sikker betaling
Kosmetikpigment

Varm jordfarve.
Kun til udvortes brug

Anvendes til makeup, ansigtsmaling, akvarelmaling og sæbe.

I koldrørt sæbe antager den farve af okker med svage nister. Den kan bundfælde og være svær at opløse.

Vejledende dosering: Følg anvisning i opskrift

Se farveskema for håndrørte sæber her
Se farveskema for smelt & hæld sæbe her

INCI: Iron Oxides, C.I. 77491

DKK 0,00 / inkl. moms
Ikke på lager
Levering

Levering via GLS Pakkeshop ( DKK   39,00 inkl. moms)

Gratis levering ved køb over DKK 500,00 inkl. moms

Bestilles varen inden kl. 12, leveres den allerede i morgen, såfremt varen er på lager. Gælder ikke lørdag og søndag samt udland og ikke-brofaste øer

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte kundeservice

+45 86 48 00 11
urtegaarden@urtegaarden.dk