Hurtig levering med GLS
Sikker betaling

Havtornolie er en økologisk og 100% naturlig vegetabilsk olie koldpresset af pulpen fra økologiske havtornfrugter (Hippophae rhamnoides). Olie fremstillet af frugten fra havtornbusken anvendes som virkestof i lav selv hudpleje, f.eks. ansigtsolie, serum, kropsolie og hårolie samt som en del af slutfasen i hjemmelavet creme, lotion og salve o.l.

Vegetabilsk havtornolie kan også smøres rent på ansigt, læber, omkring øjnene som en serum. Det er en fed vegetabilsk olie, der absorberes middelhurtigt af huden. Det er en mild vegetabilsk olie, der er meget velegnet til moden, tør, skadet og sart hud. Havtorneolie er derfor især et oplagt valg til pleje af ansigt, øjenomgivelserne og læber samt i aftersun produkter og produkter til behandling af problemhud.

Olie fra havtorn er en eksklusiv olie, der er god for mange ting. Økologisk havtornolie indeholder de essentielle fedtsyrer, omega-6 fedtsyren linolsyre og omega-3 fedtsyre alfa-linolensyre plus reparerende omega-7 fedtsyrer, der er med til at få huden til at fungere optimalt. Oliens sammensætning gør, at den virker regenererende, helende og forebygger fugttab.

Da Havtornolie ØKO er i levnedsmiddelkvalitet kan den også bruges som spiseolie, f.eks. som dressing på salaten eller i smoothies.

Økologisk havtornolie har et højt indhold af karotenoider, der giver olien en intens rød-orange farve.

Ingredients: Hippophae Rhamnoides Fruit Oil.

Køb Havtornolie ØKO i 50 ml

Tilkøb en praktisk pipette, der gør det nemt at dosere Havtornolie, når den anvendes rent som en serum

DKK 219,00 / inkl. moms
på lager
Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte kundeservice

+45 86 48 00 11
urtegaarden@urtegaarden.dk