Tørt hår? Pust liv i lokkerne

Det er ikke kun huden, som kan trænge til ekstra fugt og pleje ovenpå en sommer med masser af sol og saltvand eller efter en vinter med frost og vind.

Dit hår kan også hurtigt blive tørt og trist at se på, og er det noget, som du kan nikke genkendende til, er det nu, du skal gøre en lille ekstra indsats, så håret igen kan komme til sin ret.

Hjemmelavet hårserum til tørt hår

En god, nærende hårkur gør underværker for tørt hår og er ikke til at komme udenom, når tørre hårlokker skal vækkes til live igen.

Vi anbefaler vores ekstra nærende og plejende hårserum til hår, der har brug for ekstra omsorg. Det tager kun 15 minutter at lave den. Hårserum er en intensiv oliebaseret kur til håret. Den nærer, plejer og beskytter håret mod udtørring og som bonus forebygger den skader forårsaget af føntørring, glattejern o.l. Hårserum anvendes i hårspidserne efter hårvask og skal ikke skylles ud igen.

Find opskriften på nærende og plejende hårserum, der bl.a. indeholder økologisk jojobaolie, her.

Du kan også bruge ren, økologisk jojobaolie som hårkur til tørre og slidte hårspidser. Køb jojobaolie her.

jojoba

Hjemmelavet og naturlig hårolie til alle hårtyper

Giv førstehjælp til de slidte hårspidser med en hjemmelavet hårolie baseret på naturlige og rene vegetabilske olier, der lukker hårstrået og plejer så håret efterlades glansfuldt og smidigt - og bliver nemmere at rede igennem. Find opskriften på hårkur til alle hårtyper her og kom straks i gang med at puste liv i dit hår igen.

En af ingredienserne i hårkur er økologisk broccolifrøolie, der har den specielle egneskab, at den har silikonelignede, uden silikonens negative effekter. Det gør den meget velegnet som ingrediens i DIY hårpleje, men den kan også bruges som den er - direkte i håret, hvor den gør håret blankt, glat og silkeblødt - og beskyttende mod skader fra føntørring og glattejern. Køb økologisk broccolifrøolie her.

broccoli

Hjemmelavet shampoo til tørt hår

Du kan nemt og enkelt lave hjemmelavet shampoo til at forebygge tørt hår - og genoprette fugtbalancen hvis skaden er sket. Hydraplusshampoo indeholder aktive planteekstrakter og milde sæbestoffer, der vasker håret effektivt uden at udtørre det. Find opskrift på hydraplusshampoo til tørt hår her.

Shampoo og balsam til tørt hår

Til den daglige hårpleje anbefaler vi vores intensivt styrkende og fugtbevarende Vitaminshampoo efterfulgt af Vitaminbalsam, som genskaber hårstråets struktur og genopretter fugtbalancen. Plejer du dit hår med disse 2 produkter får du et gennemfugtet, blødt og glansfuldt hår.

Køb vitaminshampoo

vitaminshampoo
 Køb vitaminbalsam

vitaminbalsam

Mere information om pleje af tørt hår

Urtegaarden har siden 1978 fremstillet ansigts- & kropspleje med naturen i fokus. Vores serie af plejeprodukter indeholder det, der skal til for at pleje hud og hår, i det daglige og når håret har brug for lidt ekstra.

Vi vælger råvarer med omtanke for både miljøet og kroppen. Overvejende økologiske koldpressede olier, planteaktive virkestoffer med veldokumenteret effekt og æteriske olier af høj kvalitet.

Har du spørgsmål vedrørende pleje af tørt hår, vores produkter eller opskrifter, så er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 86480011 eller skrive til os på urtegaarden@urtegaarden.dk