Hurtig levering med GLS
Sikker betaling
Naturligt vegetabilsk fedtstof

Varmpresset af frøhvide fra kokostræet (Cocos nucifera) med et højt indhold af mættede fedtsyrer, primært laurinsyre og myristinsyre.
Kun til udvortes brug.

Anvendes i creme, lotion og salve som en del af fedtfasen samt til sæbefremstilling. Fast kokosolie virker beskyttende og absorberes langsomt af huden og er velegnet til normal-tør hud og i hårkur til tørt hår.

Fedtsyresammensætning:

Flerumættede

Enkeltumættede

Mættede

Omega-3

Omega-6

Omega-9

 

 

2%

7%

91%

 

INCI: Cocos Nucifera Oil 

Levering

Levering via GLS Pakkeshop ( DKK   39,00 inkl. moms)

Gratis levering ved køb over DKK 500,00 inkl. moms

Bestilles varen inden kl. 12, sender vi samme dag, såfremt varen er på lager. Gælder ikke lørdag og søndag samt udland og ikke-brofaste øer

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte kundeservice

+45 86 48 00 11
urtegaarden@urtegaarden.dk