Kursus

Creme & lotion

Basiskursus for dig, der vil i gang med at fremstille cremer og lotions eller dig som har prøvet det, men stadigvæk er lidt usikker på begreberne og teknikken.

Kurset er en kombination af teori og praktiske øvelser, hvor der arbejdes i grupper af maksimalt 3 personer (angiv ved tilmelding hvis I er 3, der vil arbejde sammen) med fremstilling af ansigtscreme og kropslotion ud fra givne opskrifter. Produkterne er baseret på naturlige råvarer og du får mulighed for at tilpasse dem individuelt i forhold til valg/fravalg af duft.

Teoridelen giver dig en overordnet introduktion til de basisbegreber, f.eks. vandfase, emulgator, virkestoffer og æteriske olier, der anvendes ved fremstilling af cremer og lotioner. Du får ligeledes en grundig gennemgang af de anvendte opskrifter, hvilke redskaber der er nødvendige, og hvordan de bruges, så du er godt klædt på til den praktiske del af kurset og til at arbejde videre derhjemme efter kurset.

Hver kursist fremstiller 2 x 60 ml ansigtscreme + 1 x 250 ml lotion til en værdi af ca. 300 kr.

(Kurset gennemgår ikke lovgivningsmæssige aspekter vedr. fremstilling af hudplejeprodukter ligesom der heller ikke gås i dybden med hvordan de enkelte anvendte råvarer er fremstillet eller, hvorfor de har den virkning, de har).

Dato: Der er pt. ingen planlagte datoer
Sværhedsgrad: Middel
Velegnet for børn: Nej
Pris: 600 kr.

Hvis du tilmelder dig Håndrørte sæber samme dag er der en sandwich inkluderet i prisen.

Kurset afholdes her:
Urtegaarden
Aldershvilevej 1, Vivild
8961 Allingåbro

 

Vi har pt. ingen ledige datoer på dette kursus. Skriv venligst til urtegaarden@urtegaarden.dk, hvis du er interesseret i at komme på kurset, så kontakter vi dig når der kommer en ledig dato.