Kursus

Flødeboller

Lær at lave flødeboller med luftigt cremet fyld, sprøde bunde og chokoladeovertræk med det helt rigtige 'knæk'.

Basiskursus for dig, der gerne vil lære at lave flotte flødeboller med luftigt skum og overtræk af chokolade med det helt rigtige knæk. Kurset har fokus på praktiske øvelser, hvor der arbejdes sammen to og to om, at fremstille flødeboller helt fra bunden.

Flødebollerne er baseret på naturlige råvarer og du får mulighed for at gøre dine flødeboller helt unikke gennem valg af pyntning, med f.eks. glimmerfarver, nødder og farvet kokosmel, samt valg af skummets smag. Du vælger selv om de skal være traditionelle med vaniljesmag eller om de skal f.eks. smage af pebermynte, lakrids, karamel eller jordbær- eller en kombination.

På kurset får du en gennemgang af opskriften og de grundlæggende teknikker: Fremstilling af luftigt, cremet skum, hvordan man får skummet på bundene, temperering af chokoladen, overtrækningen og pyntning af de færdige flødeboller.

Der arbejdes udelukkende med mørkt økologisk chokoladeovertræk på kurset. Bundene, der anvendes til flødebollerne, er præfabrikerede vaffelbunde.

Hver kursist fremstiller 12 flødebollebøffer.

Dato: Der er pt. ingen ledige kursusdatoer
Sværhedsgrad: Let/middel
Velegnet for børn over 12 år
Pris: 400 kr

 

Vi har pt. ingen ledige datoer på dette kursus. Skriv venligst til urtegaarden@urtegaarden.dk, hvis du er interesseret i at komme på kurset, så kontakter vi dig når der kommer en ledig dato.