Kursus

Påskechokolader

Lær at temperere chokolade og hvordan du fremstiller lækre fyldte chokolader med forskellige typer fyld.

Temperering af chokolade er hemmeligheden bag skinnende blank chokolade med det helt rigtige "knæk" og på dette kursus lærer du at temperere chokolade og prøver det i praksis.

Kurset er en kombination af teori og praktiske øvelser, med hovedvægten lagt på de praktiske med temperering af chokolade, støbning af chokoladeskaler, fremstilling af forskellige typer fyld og pyntning af chokoladerne. Chokoladeskallerne laves af økologisk 70% chokolade, mens økologisk hvid- og mælkechokolade kan anvendes til pyntning.

Teoridelen giver en kort introduktion til fremstilling af forskellige typer chokolade og hvordan chokolade tempereres. Ligeledes gennemgås teknikken til støbning og pyntning af chokoladeskaller samt fremstilling af fyld.

Hver kursist får ca. 300 g fyldt chokolade + 2 forme med hjem til en værdi af ca. 200 kr.

Kurset er ikke et masseproduktionskursus, men har fokus på at klæde dig på til selv at fremstille flotte fyldte chokolader.

Dato: Der er pt. ingen fastlagte datoer for dette kursus
Sværhedsgrad: Middel
Velegnet for børn: Nej
Pris: 500 kr.

Kurset afholdes her:
Urtegaarden
Aldershvilevej 1, Vivild
8961 Allingåbro

Vi har pt. ingen ledige datoer på dette kursus. Skriv venligst til urtegaarden@urtegaarden.dk, hvis du er interesseret i at komme på kurset, så kontakter vi dig når der kommer en ledig dato.