Appelsin-chokoladefrosting

Velsmagende frosting med appelsin og chokolade

Appelsin-chokoladefrosting
350 g
15-30 minutter
7 dage (Køleskab, Lufttæt)
Let

Råvarer

300 g
flormelis
100 g
blødt smør
25 ml
mælk
50 g
Mørk chokolade
5 dråber

Emballage

Redskaber

1 vægt
1 måleskesæt
1 skål
1 gryde
1 dejskraber
1 håndmikser

Sådan laver du appelsin-chokoladefrosting

1
Rør blødt smør og flormelis sammen
2
Tilsæt mælk og pisk massen med håndmikser til den bliver glat og blank (cirka 5 min.)
3
Smelt chokolade ved svag varme. Afkøl den til stuetemperatur og tilsæt appelsinolien
4
Bland den stuetempererede chokolade i massen og pisk med håndmikser til massen er ensartet
5
Lad frostingen hvile i køleskabet ½ time
6
Frostingen er nu klar til brug
Relaterede opskrifter