Opskrift

Choko-nødde cookies

Småkager med chokolade og hasselnødder

Mængde: 25 stk., 600 g
Tilberedningstid: 1 time

Holdbarhed: 1 mdr, lufttæt

Råvarer

200 g hvedemel
2 ml bagepulver
100 g palmeolie
125 g sukker
1½ æg
50 g hasselnødder, hakket
150 g mørk chokolade, hakket

Redskaber

1 skål
1 vægt
1 kniv
1 skærebræt
1 måleske
Bagepapir

Emballage

Kagedåse

Fremstilling

  1. Hak chokolade og hasselnødder
  2. Bland hvedemel, bagepulver og sukker, og ælt det sammen med palmeolien og æg. Tilsidst tilsættes de hakkede nødder og chokolade
  3. Tril dejen i 2 tykke pølser, 3 cm i diameter og sæt dem i køleskabet 1 time
  4. Skær dejen i 2 cm tykke skiver og sæt dem på bageplade beklædt med bagepapir
  5. Bages ved 200 °C (180 °C varmluft) i 15 min
  6. Afkøles på bagerist og opbevares lufttæt i en kagedåse