Dadelmarcipan

Velsmagende sukkerfri marcipan med dadler

Dadelmarcipan
175 g
30-60 minutter
14 dage (Lufttæt)
Let

Råvarer

100 g
mandler
50 g
tørrede dadler
5 dråber
Mandelessens
25 ml
Maltitol
12 ml
vand

Emballage

Redskaber

1 vægt
1 kniv
1 minihakker
1 måleskesæt
1 gryde
1 grydeske
1 dejskraber

Sådan laver du dadelmarcipan

1
Smut mandlerne og tør dem i ovnen 10 min. ved 180°C
2
Blend mandlerne meget fint
3
Skær dadlerne i meget fine tern og blend dem sammen med mandlerne til en meget fin masse
4
Tilsæt mandelessens
5
Rør maltitol og vand sammen i en gryde, kog op og lad det bulderkoge i 2 min. uden omrøring. Tag gryden af varmen
6
Tilsæt maltitolblandingen til mandel/dadel massen og blend videre indtil det hænger sammen. Ælt det færdigt i hånden
7
Opbevar i en lufttæt beholder
Relaterede opskrifter