600 g          
          
            
15-30 minutter + frysetid 3-4 timer (evt. til dagen efter)          
          
            
3 måneder (Frost)          
          
            
Let          
       
      
        
      
      Råvarer
      
            4
            
pasteuriserede æggeblommer            
            75 g
            
sukker            
            10 dråber
            
            5 ml
            
            5 dl
            
piskefløde            
       
      Emballage
      
      
      
        
      
      Redskaber
      
        1 vægt
2 skåle
1 måleskeer
1 håndmixer
1 dejskraber
       
     
    
      
      
          
              
          
          
              
                1
              
              Pisk æggeblommer og sukker næsten hvidt
           
          
              
                2
              
              Tilsæt farve og aroma og pisk igen
           
          
              
                3
              
              Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen
           
          
              
                4
              
              Hæld den færdige ismasse i en plastbøtte og sæt den i fryseren i 3-4 timer eller evt. til dagen efter