Opskrift

Forslag til chokoladefyld

Med fondantpulver

Mængde: 50 g
Tilberedningstid: 10 min.

Holdbarhed: 14 dage

Råvarer

PEBERMYNTE, til 1 form, klassisk chokolade
50 g fondantpulver
5 ml vand
5 dråber pebermynteolie

JORDBÆR, til 1 form, klassisk chokolade
50 g fondantpulver
5 ml vand
1 ml jordbæraroma
5 dråber rød slikfarve

HINDBÆR, til 1 form, klassisk chokolade
50 g fondantpulver
5 ml vand
1 ml hindbæraroma
½ ml rødviolet slikfarve

KOKOS, til 1 form, toppe
50 g fondantpulver
10 ml vand
1 ml kokosaroma
½ dl kokosmel

LAKRIDS, til 1 form, toppe
50 g fondantpulver
10 ml vand
5 ml lakridsekstrakt
2 dråber anisolie
1 ml sort slikfarve

CITRUS, til 1 form, klassisk chokolade
50 g fondantpulver
5 ml vand
2 dråber citronolie ØKO
1 dråbe grapeolie ØKO
1 dråbe blodappelsinolie ØKO
4 dråber gul slikfarve

Redskaber

1 lille skål
1 røreske
1 dejskraber
1 måleskesæt 
Kræmmerhusposer e.l. ophælderposer

Fremstilling

  1.  Bland fondantpulver og vand godt sammen i en skål
  2.  Tilsæt de øvrige ingredienser og rør sammen til fyldet er ensartet
  3.  Hæld fyldet i et kræmmerhus e.l. og fordel det i chokoladeskallerne