Opskrift

Frosting med appelsin-chokolade

Velsmagende frosting til dekorering af cupcakes, lagkager o.l

Mængde: 450 g
Tilberedningstid: 30 min

Holdbarhed: 8 dage, lufttæt i køleskab

Råvarer

300 g flormelis
100 g blødt smør
25 ml mælk
50 g mørk chokolade ØKO
4 dråber appelsinolie ØKO eller 2 dråber blodappelsinolie ØKO

Redskaber

1 vægt
1 måleskesæt
1 skål
1 gryde
1 dejskraber
1 håndmikser

Emballage

Skål med låg 

Fremstilling

  1. Rør det bløde smør og flormelis sammen til en sammenhængende masse 
  2. Tilsæt mælk og pisk massen med håndmikser til den bliver glat og blank (cirka 5 minutter) 
  3. Smelt chokoladen ved svag varme. Afkøl den til stuetemperatur og tilsæt appelsinolien 
  4. Bland den stuetempererede chokolade i massen og pisk med håndmikser til massen er ensartet 
  5. Frostingen er nu klar til brug men kan opbevares lufttæt under låg i køleskabe