Frosting med lakrids
Frosting med lakridssmag til dekorering af cupcakes, lagkager o.l
Mængde: 350 g
Tilberedningstid: 15 min.
Holdbarhed: 8 dage, lufttæt i køleskab
Råvarer
250 g flormelis
75 g blødt smør
30 ml mælk
25 g lakridsekstrakt
1 ml (20 dråber) brun slikfarve
Redskaber
1 vægt
1 måleskesæt
1 skål
1 dejskraber
1 håndmikser
Emballage
Skål med låg
Fremstilling
- Rør det bløde smør og flormelis sammen til en sammenhængende masse
- Tilsæt mælk og pisk massen med håndmikser til den bliver glat og blank (cirka 5 minutter)
- Afmål lakridsekstrakt og brun slikfarve og tilsæt det til massen
- Pisk med håndmikser til massen er ensartet
- Frostingen er nu klar til brug, men kan opbevares lufttæt under låg i køleskabet