Opskrift

Frosting med lakrids

Frosting med lakridssmag til dekorering af cupcakes, lagkager o.l

Mængde: 350 g
Tilberedningstid: 15 min.

Holdbarhed: 8 dage, lufttæt i køleskab

Råvarer

250 g flormelis
75 g blødt smør
30 ml mælk
25 g  lakridsekstrakt
1 ml (20 dråber) brun slikfarve

Redskaber

1 vægt
1 måleskesæt
1 skål
1 dejskraber
1 håndmikser

Emballage

Skål med låg

Fremstilling

  1. Rør det bløde smør og flormelis sammen til en sammenhængende masse 
  2. Tilsæt mælk og pisk massen med håndmikser til den bliver glat og blank (cirka 5 minutter) 
  3. Afmål lakridsekstrakt og brun slikfarve og tilsæt det til massen 
  4. Pisk med håndmikser til massen er ensartet 
  5. Frostingen er nu klar til brug, men kan opbevares lufttæt under låg i køleskabet