Opskrift
Ingefærbolsjer økologiske

Velsmagende ingefærbolsjer som afhjælper transport ubehag


Ingefærbolsjer økologiske
550 g
30-60 minutter
1 måned (Køleskab, Lufttæt)
Let

Råvarer

1 dl vand
450 g sukker
125 g Druesukker ØKO Druesukker ØKO
Lidt madolie (neutral smag)
1 ml Ingefærolie ØKOIngefærolie ØKO

Emballage

1 KræmmerhuseKræmmerhuse
4 Klar plastkrukke 150 ml sort lågKlar plastkrukke 150 ml sort låg
4 Klar plastkrukke 250 ml sort lågKlar plastkrukke 250 ml sort låg
1 Slikkepind hvid Slikkepind hvid

Redskaber

1 håndklæde
1 bageplade
1 pensel
1 bolsjevæv
2 plastskrabere
1 saks pr. bolsjeklipper
1 vægt
1 decilitermål 
1 lille gryde med låg
1 bolsjetermometer (200°C)
1 stempelsprøjte eller måleske

Sådan laver du ingefærbolsjer