Konfekt opskrifter

Se vores bedste opskrifter på hjemmelavet konfekt. Find inspiration til at lave dine egne marcipanstykker, lakridskonfekt eller sund konfekt

Egenskaber

Opskrift

Appelsin lakridskonfekt

Lakridskonfekt der smager af appelsin og pebermynte

Se opskriften
Opskrift

Appelsin-dadelstykker

Nem opskrift på raw food dadelsnack uden tilsat sukker

Se opskriften
Opskrift

Appelsinpastiller

Opskrift på lækre cremede og friske appelsinpastiller med økologisk chokoladeovertræk

Se opskriften
Opskrift

Bananpastiller

Lækre cremede pastiller med smag af skumbanan og økologisk chokoladeovertræk

Se opskriften
Opskrift

Dadelmarcipan

Nem opskrift på marcipan med dadler uden tilsat sukker

Se opskriften
Opskrift

Dadelmarcipanbrød

Marcipanbrød med dadler uden tilsat sukker

Se opskriften
Opskrift

Flødekaramelpastiller

Lækre cremede pastiller med klassisk smag af flødekaramel

Se opskriften
Opskrift

Ingefær ischokolade

Nem opskrift på ischokolade med ingefærolie

Se opskriften
Opskrift

Jordbær lakridskonfekt

Lakridskonfekt der smager af jordbær og pebermynte

Se opskriften
Opskrift

Kaffe-dadelkugler

Opskrift på lækker konfektsnack med dadel og kaffe

Se opskriften
Opskrift

Kakao lakridskonfekt

Lakridskonfekt med smag af kakao

Se opskriften
Opskrift

Kakao-dadelkonfekt

Opskrift på dadelkonfekt med en intens smag af kakao

Se opskriften
Opskrift

Kokos lakridskonfekt

Lakridskonfekt á la kokosstænger

Se opskriften
Opskrift

Kokos-appelsinkonfekt

Nem opskrift på kokoskugler med appelsinsmag

Se opskriften
Opskrift

Lakrids-dadelsnitter

Opskrift på lækker dadelkonfekt der på optimal vis kombinerer lakridssmag med dadlens sødme

Se opskriften
Opskrift

Lakridsmandler

Nem opskrift på lækre lakridsmandler

Se opskriften
Opskrift

Lakridsstang

Lakridskonfekt á la amagerstænger

Se opskriften
Opskrift

Mandarin ischokolade

Nem opskrift på ischokolade med mandarinolie

Se opskriften
Opskrift

Pebermynte lakridskonfekt

Lakridskonfekt der smager af pebermynte

Se opskriften
Opskrift

Pebermyntepastiller

Lækre cremede og friske pastiller med økologisk chokoladeovertræk

Se opskriften
Opskrift

PS tærter

Hjemmelavede chokoladetærter a la P-tærter

Se opskriften

Opskrift på nem konfekt


Konfekt er en af de nemmeste snacks at lave. Vi har et stort udvalg af opskrifter, så du kan finde den konfekt, der passer bedst til dig. Uanset om du er til det med marcipan, nougat, dadler, peanuts eller gerne vil have en smule chokoladeovertræk på din konfekt, har vi opskriften. Du finder også opskrift på hjemmelavet lakridskonfekt her på siden.


Konfekten kan spises som den er. Det er nemt at lave selv, så du kan nyde din yndlingsopskrift hjemme i sofaen eller som et sundere alternativ til fredagsslikken. Læs mere om vores opskrifter på konfekt her.

 

Har du spørgsmål til vores opskrifter på hjemmelavet konfekt er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice på urtegaarden@urtegaarden.dk eller telefon 86480011

 

Nem opskrift på pebermyntepastiller - klassisk konfekt

  1. Pisk æggehvidepulver og lunkent vand sammen i røreskålen. Tilsæt pebermynteolie og rør godt sammen
  2. Tilsæt ca. halvdelen af fondantpulveret og ælt det godt sammen. Fortsæt med at tilsætte fondantpulver til blandingen kan æltes, uden at den klæber til fingrene
  3. Del fondantmassen i 4 dele og rul hver del til en pølse med en tykkelse på cirka 1 cm. Skær pølserne i stykker af ca. 2 cm. Rul stykkerne til kugler og tryk dem flade med en gaffel
  4. Lad pastillerne tørre 20-30 min. på bagepapir. Vend dem og lad dem tørre yderligere 15-20 min. inden de overtrækkes med chokolade
  5. Temperering af chokolade
    Afvej 2/3 af chokoladen i glasskålen. Placer skålen i en gryde med vand (vandet må ikke røre bunden af skålen og skålen skal slutte tæt til gryden)
    Opvarm vandet (vandet må ikke koge) og smelt chokoladen til 55°C (max temperatur) under omrøring Tag skålen af gryden og læg låg på gryden. Sluk for blusset
    Tilsæt den sidste 1/3 af chokoladen og afkøl til 29-30°C (min. temperatur) under omrøring
    Opvarm nu under omrøring til 31-33°C (arbejdstemperatur) ved at sætte skålen tilbage på vandbadet
  6. Overtræk pastillerne og lad chokoladen størkne
  7. Pynt evt. de chokoladeovertrukne pastiller med glimtende farver som vinrød, guld eller sølv inden pastillerne lægges i en kagedåse eller lignende