350 g          
          
            
15-30 minutter          
          
            
7 dage (Køleskab, Lufttæt)          
          
            
Let          
       
      
        
      
      Råvarer
      
            300 g
            
flormelis            
            100 g
            
blødt smør            
            25 ml
            
mælk            
            2 ml
            
            2 ml
            
Kiwiaroma (761210H) - MANGLER VARIANT            
            2 ml
            
       
      Emballage
      
      
        
      
      Redskaber
      
        1 vægt
1 måleskesæt
1 skål
1 gryde
1 dejskraber
1 håndmikser
       
     
    
      
      
          
              
          
          
              
                1
              
              Rør smør og flormelis sammen
           
          
              
                2
              
              Tilsæt mælk og pisk massen med håndmikser til den bliver glat og blank (ca. 5 min.)
           
          
              
                3
              
              Tilsæt aroma og farve. Pisk med håndmikser til massen er ensartet
           
          
              
                4
              
              Lad frostingen hvile i køleskabet ½ time
           
          
              
                5
              
              Frostingen er nu klar til brug