Smagfuld marcipan

Sæt præg på den hjemmelavede konfekt med vores store udvalg af slikfarver og aromaer udvundet af naturlige råvarer.

 

Hvad enten det er marcipanfigurer, fyld til hjemmelavede chokolader, konfekt eller noget helt andet er der rig mulighed for at eksperimentere med både farver og smag.
Det er let at indfarve marcipan og tilføre dine ynglingssmage.
Du kan også pynte din marcipan ved at male direkte på marcipanen med pulverfarver som guld, vinrød og kobberrød og derved opnå et glødende skær.

 

Sådan gør du:

  1. Afvej 25 g marcipan og lav en lille fordybning i den

  2. Tilsæt smag og farve i fordybningen og ælt det godt ind i marcipanen

  3. Marcipanen er nu klar til brug

  4. Opbevar marcipanen i en lufttæt beholder i køleskabet

 

Gå på opdagelse i vores udvalg af slikfarver og smagsstoffer eller find inspiration i nedenstående opskrifter.

 

 

Ananasmarcipan

25 g marcipan
3 dråber ananasaroma
½ ml honninggul slikfarve

 

Kokosmarcipan

25 g marcipan
3 dråber kokosaroma 
1 tsk kokosmel

 

Rabarbermarcipan

25 g marcipan
3 dråber rabarberaroma
3 dråber rød slikfarve

 

Cayennemarcipan

25 g marcipan
10 dråber cayenneekstrakt
1 dråbe orange slikfarve

 

Lakridsmarcipan

25 g marcipan
2 ml lakridsekstrakt
1 dråbe stjerneanisolie

 

Solbærmarcipan

25 g marcipan
3 dråber solbæraroma
3 dråber rød slikfarve

Citronmarcipan

25 g marcipan
7 dråber citronolie
4 dråber gul slikfarve

 

Orangemarcipan

25 g marcipan
5 dråber appelsinolie ØKO 
1 dråbe orange slikfarve

 

Æblemarcipan

25 g marcipan
5 dråber æblearoma
3 dråber grøn slikfarve