Varierer          
          
            
15-30 minutter          
          
            
1 måned (Tørt, Lufttæt)          
          
            
Let          
       
      
        
      
      Råvarer
      
            Farvet kokosmel
            15 g
            
kokosmel            
            
            
slikfarver efter eget ønske            
            Farvede hasselnødder
            1 håndfuld
            
hasselnødder            
            
            
slikfarver (pulver) efter eget ønske            
            Farvede mandler
            
            
slikfarver (pulver) efter eget ønske            
            Farvet hvid chokolade
            
            
hvid chokolade            
            
            
Slikfarver efter eget ønske            
       
      Emballage
      
      
      
        
      
      Redskaber
      
        Vægt
skåle
Teskeer
Måleskesæt
Kniv
Gryder
       
     
    
      
      
          
              
          
          
              
          
          
              
                1
              
              Afvej 15 g kokosmel i en skål og tilsæt farve (se nedenstående skema)
           
          
          
              
          
          
              
                3
              
              Rist hasselnødder i ovnen ved 180 °C i ca. 10 min.
           
          
              
                4
              
              Hæld hasselnødder ud på et viskestykke og gnub hinden af
           
          
              
                5
              
              Hak hasselnødder fint og kom dem i en skål og tilsæt farve (se nedenstående skema)
           
          
              
          
          
              
                6
              
              Smut mandlerne og tør dem i ovnen ved 180 °C i 10 min.
           
          
              
                7
              
              Hak mandlerne fint og kom dem i en skål og tilsæt farve (se nedenstående skema)
           
          
              
          
          
              
                8
              
              Smelt hvid chokolade over vandbad
           
          
              
                9
              
              Afvej 25 g af chokoladen i en forvarmet skål og tilsæt farve (se nedenstående skema)
           
       
      
        
      
        
          Tips
            
                Farveskema flødebollepynt
                
  
            
              
                
  
    
Kokosmel
 | 
  | 
| Slikfarve | 
Mængde | 
| Rød | 
11 dråber | 
| Orange | 
6 dråber | 
| Gul | 
11 dråber | 
| Sort | 
6 dråber | 
| Grøn | 
6 dråber | 
| Brun | 
7 dråber | 
| Vinrød | 
2 knsp | 
| Kobber | 
2 knsp | 
| Sølv | 
2 knsp | 
| Guld | 
2 knsp | 
| Honninggul | 
2 knsp | 
       
     
   
 
  
    
Nødder
 | 
  | 
| Slikfarve | 
Mængde | 
| Vinrød | 
1 ml | 
| Kobber | 
1 ml | 
| Sølv | 
1 ml | 
| Guld | 
1 ml | 
| Honninggul | 
1 ml | 
       
     
   
 
 
               
             
            
              
                
  
    
Hvid chokolade
 | 
  | 
| Slikfarve | 
Mængde | 
| Rød | 
4 dråber | 
| Orange | 
2 dråber | 
| Sort (koksgrå) | 
4 dråber | 
| Grøn | 
2 dråber | 
|   | 
  |