Vi bruger cookies til at gemme information om hvad du har lagt i din indkøbskurv, samt hvordan du bruger hjemmesiden. Når du benytter hjemmesiden, giver du tilsagn til brugen af cookies til de nævnte formål.

Solbeskyttelse

Det er vigtigt at beskytte sig mod solen. Du kan lave hjemmelavet solcreme, sollotion eller læbepomade med solbeskyttelse, ligesom sololie kan være en oplagt mulighed. Også efter solbadning kan du have brug for ekstra pleje, her er en olie eller gél en god hjælp og enkel at lave selv. Du finder information om solbeskyttelse under Ren besked.

Opskrift

Aftersunlotion

Beroliger og lindrer huden og genopretter den naturlige fugtbalance efter solbadning. Essentielle fedtsyrer sørger for at nære huden i dybden, så den efterlades blød og plejet. Til alle hudtyper.

Se opskriften
Opskrift

Aftersunolie

Nærende og blødgørende olie, der holder huden smidig og beskytter mod udtørring efter solbadning. 98 % økologiske ingredienser.

Se opskriften
Opskrift

Aftersunspray

Beroligende og lindrende spray, der tilfører huden fugt. Beskytter mod udtørring og støtter hudens helingsproces efter solbadning.

Se opskriften
Opskrift

Aloe vera gél

Aloe Vera Gel lindrer og hjælper din hud med at genopbygge sig selv efter skader som f.eks. solskoldning, hudafskrabninger og brandsår. Lav din egen hjemmelavede Aloe Vera Gel med opskriften herunder.

Se opskriften
Opskrift

Solcreme

Hjemmelavet solcreme er lige så effektivt og sikkert som det, du kan købe i butikkerne. Lav din egen solcreme til dig selv eller giv det som gave til nogen du holder af. Denne opskrift giver dig en en solcreme med faktor 13.

Se opskriften
Opskrift

Sololie

Enkel sololie med naturligt solfilter. Faktor 12

Se opskriften
Opskrift

Solstift

Nem og effektiv solbeskyttelse til særlig udsatte steder som næsetip og læber

Se opskriften
Urtegaarden ApSAldershvilevej 1 8961 Allingåbro+45 86 48 00 11CVR: 13712506urtegaarden@urtegaarden.dk