Opskrift
Spejderhagl

Klassiske spejderhagl vendt i lakridspulver


Spejderhagl
575 g

Råvarer

1 dl vand
450 g sukker
125 g DruesukkerDruesukker
Lidt madolie (neutral smag)
50 g LakridsekstraktLakridsekstrakt
50 g Salmiaksalt Salmiaksalt
1 ml StjerneanisolieStjerneanisolie

Emballage

1 KræmmerhuseKræmmerhuse
6 Klar plastkrukke 150 ml sort lågKlar plastkrukke 150 ml sort låg
4 Klar plastkrukke 250 ml sort lågKlar plastkrukke 250 ml sort låg
1 Slikkepind hvid Slikkepind hvid

Redskaber

1 håndklæde
1 bageplade
1 pensel
1 bolsjevæv
2 plastskrabere
1 saks pr. bolsjeklipper
1 vægt
1 decilitermål 
1 lille gryde med låg
1 bolsjetermometer (200°C)
1 stempelsprøjte eller måleske

Sådan laver du spejderhagl