Opskrift
Sukkerpasta (sugarpaste)

Velsmagende sukkerpasta (sugarpaste) til overtræk af kager eller modellering af figurer hertil


Sukkerpasta (sugarpaste)
500 g
30-60 minutter
7 dage (Køleskab, Lufttæt)
Let

Råvarer

7 g Æggehvidepulver ØKOÆggehvidepulver ØKO
43 ml vand 30-35 °C
30 g Glukosesirup 84%Glukosesirup 84%
500 g flormelis

Redskaber

1 vægt
1 måleskesæt
1 stor skål
1 håndmikser
1 grydeske
1 bolsjevæv

Sådan laver du sukkerpasta (sugarpaste)

Tips & Tricks

Farveskema fondant og sukkerpasta

Slikfarve

Rød

Gul

Grøn

Orange

Sort

Brun

 

Portion á 200 g

2,5 ml

3,0 ml

2,5 ml

2,5 ml

2,5 ml

2,5 ml

 

Portion á 800 g

10 ml

12 ml

10 ml

10 ml

10 ml

10 ml