Hurtig levering med GLS
Sikker betaling
Kaldes også castor oil

Urtegaardens koldpressede, økologiske ricinusolie er en 100% naturlig og ren vegetabilsk olie uden tilsætningsstoffer. 

Anvendelse:

Til ansigts- og kropsplejeprodukter som kropsolie og massageolie samt i creme, lotion, salve, krops- og hårolie som en del af fedtfasen. Olien er især egnet til produkter, hvor olien skal blive på hudens overflade som massageolier, renseprodukter og lipgloss. Økologisk ricinusolie er meget brugt som hårolie og serum til vipper og bryn • Kan bruges direkte på huden og i håret • Meget holdbar pga. indholdet af den specielle fedtsyre, ricinolsyre • Ricinusolie har et naturligt indhold af antiinflammatoriske phytosteroler og virker udglattende, idet den øger hudens fugtniveau.

 

Velegnet til alle hud- og hårtyper.

 

Fed olie, der absorberes langsomt af huden.

 

Flerumættede

Enkeltumættede

Mættede

6

92

2

 

Kun til udvortes brug.

 

Om produktet:

 Fremstillet ved koldpresning af frø fra skalfrie økologiske frø fra olieplanten (Ricinus communis) og efterfølgende filtreret.

 

 Klar farveløs olie.

 

 Svag, neutral duft.

 

Næringsindhold per 100 g (der foreligger ingen oplysninger om råvaren).

Energi:  kcal
Protein:  g
Kulhydrat:  g
Heraf sukker:  g
Fedt: g
Heraf mættet fedt:  g
Natrium: g
Salt: g

 

INCI: Ricinus Communis Seed Oil

 

 

Levering

Levering via GLS Pakkeshop ( DKK   39,00 inkl. moms)

Gratis levering ved køb over DKK 500,00 inkl. moms

Bestilles varen inden kl. 12, sender vi samme dag, såfremt varen er på lager. Gælder ikke lørdag og søndag samt udland

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte kundeservice

+45 86 48 00 11
urtegaarden@urtegaarden.dk


Anbefalet til dig