ØKO100
Vare

Granatæbleolie ØKO

Granatæbleolie er en økologisk og 100% naturlig vegetabilsk olie koldpresset af kerner fra økologisk granatæble (Punica granatum). Olie fra granatæble anvendes som virkestof i lav selv hudpleje, f.eks. ansigtsolie, serum, kropsolie og hårolie samt som en del af slutfasen i hjemmelavet creme, lotion og salve o.l. 

Vegetabilsk granatæbleolie kan også smøres rent på ansigt, læber og resten af huden. Det er en meget tør vegetabilsk olie, der absorberes meget hurtigt af huden. Det er en mild vegetabilsk olie, der er meget velegnet til moden, tør, skadet og sart hud. Granatæbleolie er derfor især et oplagt valg til pleje af ansigt og læber.

Olie fra granatæbler er godt for mange ting. Økologisk granatæbleolies sammensætning med bl.a. et højt indhold af antioxidanter i kombination med, at den stimulerer dannelsen af collagen, gør at granatæbleolie forebygger fine linier samtidig med at den mindsker allerede eksisterende fine linier. Olien beskytter mod skader fra frie radiklaer og bringer huden i balance.

Da Granatæbleolie ØKO er i levnedsmiddelkvalitet kan den også bruges som spiseolie.

INCI: Rosa Canina FruPunica Granatum Oil