Ren besked

Hjemmespa - tips til fantastiske hjemmespa produkter

Hjemmespa – Tips til de bedste produkter

Forkæl dig selv med en tur i din egen hjemmespa. Det er wellness, som du ikke engang behøver at gå hjem fra - i omgivelser, du kender og holder af. Få vores tips til de bedste hjemmespa produkter her.

Duftlys giver den rigtige atmosfære

Brug lidt tid på at forberede lokalet, så du kan slappe helt af. Mobiltelefoner og andre forstyrrende elementer skal naturligvis slukkes og gemmes væk. Det handler om at skabe en afslappende atmosfære, der taler til alle sanserne.

Sæt en rolig plade musik på anlægget og du er for alvor klar til at give dig selv en velvære-aften i selvforkælelsens navn.

Find favoritmagasinerne og de bløde puder frem, så du kan skabe en rigtig spa stemning, og find den bløde badekåbe frem fra gemmerne. Dæmp det elektriske lys og tænd i stedet en duftlampe eller et duftlys – så kæler du også for lugtesansen.

Lav dine egne hjemmespa produkter

Sørg for at have god plads til din hjemmespa-oplevelse. Har du et meget lille badeværelse i en lejlighed, kan det være en god idé at tage stuen i brug. Det kan sagtens lade sig gøre.

Det er en god idé at have produkterne klar på forhånd, så du er klar til en helt afstressende aften, der giver dig masser af energi i krop og sind.

En fuld hjemmespa oplevelse forkæler hele kroppen, så her får du en række forslag til gode økologiske hjemmelavede produkter til din hjemme spa.

Afslappende hjemmespa for ansigtet

Start din ansigtsspa med en mild aloe vera baseret gel med økologisk abrikoskernemel til skånsom mekanisk eksfoliering af ansigt og hals. Med en ansigtsskrub fjerner du effektivt døde hudceller og sætter gang i blodcirkulationen, så huden efterlades glat og med en frisk glød. Du kan også lave din egen hjemmelavede peeling til ansigtet. Find opskriften på peeling gel her.

Giv derefter dit ansigt en stimulerende ansigtsmaske med dybderensende ler, der løsner og effektivt absorberer urenheder. Afslut med skintonic/ansigtsvand og A-vitamincreme.

Forkæl din hud

Med en bodyscrup fjerner du alle de døde hudceller og gør huden dejlig blød. På 10 minutter kan du lave din egen økologiske scrub – få opskriften på en nem saltscrub her.

Prøv også en regenererende og blødgørende granatæblekropsolie. På 15 minutter kan du blande den selv. Denne olie har et højt indhold af antioxidanter og samtidig stimulerer den dannelsen af collagen. Til sammen betyder det, at granatæbleolie forebygger de fine linjer i ansigtet samtidig med at olien mindsker allerede eksisterende linjer.

Har du lyst til at prøve kræfter med andre hudplejeprodukter, finder du forskellige spændende forslag blandt vores mange opskrifter på effektive kropsplejeprodukter her.

Aromaterapi

Med aromaterapi stimulerer du din krop, sind og ånd ved hjælp af naturlige, rene æteriske olier. Aromaterapi har været anvendt i århundreder og benyttes eksempelvis ved aromaterapi massage, i aromabad, aromalamper, saunagus, som er aroma terapi i sauna, samt ved inhalation.

Du kan fx inddrage aromaterapi i din hjemmespa ved hjælp af dampinhalation. Dampinhalation foregår ved, at du kommer 2-3 dråber aromaterapiolie i en skål og hælder kogende vand over. Derefter tager du et håndklæde over hovedet og holder det ind over skålen.

Inhalér dampene i ca. 5 minutter eller så længe det føles behageligt. Prøv en aromaterapiblanding, der er fremstillet af 100% naturlige og rene æteriske olier, der giver luft i næsen ved en skånsom behandling.

Se også nærmere på de forskellige blandinger af æteriske olier, der er særdeles velegnede til aromaterapi.

Brug et par dråber af en æterisk olie i badekaret eller til at skabe en dejlig atmosfære med skønne dufte. Nogle af de mest populære olier er pebermynteolie, oregano-olie, citronolie og tea tree olie.

Hjemmelavet spa er det perfekte "break" fra hverdagen

Tag en fortjent pause fra hverdagen i din helt egen hjemmespa og drøm dig langt væk til et fantastisk sted. Med Urtegaardens spa og velvære produkter er du godt på vej til en luksuriøs oplevelse uden at skulle forlade dit hjem.

Se også disse hjemmespa produkter:

  • Tag et kar- eller brusebad med denne afslappende badeolie, der dufter mildt af beroligende æterisk lavendelolie. Denne mildt rensende badeolie er baseret på skånsomme vegetabilske sæbestoffer. Olien indeholder glycerin, der gør huden blød og holder på fugten, så din hud ikke tørres ud.
  • Tag kærligt vare på øm nakke, skuldre eller lænd med denne fine hvedepude, der kan opvarmes og fungerer som en herlig varmedunk.
  • Forkæl din hud med denne velduftende og ultralette silkelotion. Den cellefornyende æteriske orangeblomstolie blandet med stimulerende citronolie giver en mild og opfriskende blomsterduft med citrusnoter.
  • Hvad er mere herligt end et dejligt fodbad til ens ømme fødder. Prøv denne fodbadesalt, der blødgør hård hud og opløser døde hudceller, så huden efterlades glat og fornyet. Saltets mentholkrystaller øger blodgennemstrømningen og lindrer ømme fødder, mens beskyttende essentielle fedtsyrer, der er nødvendige for at huden kan fungere optimalt, tilføres fra økologisk rapskimolie. En fantastisk fodbadesalt, der absolut skal prøves.
  • Forkæl efterfølgende dig selv med en revitaliserende kropslotion. Brug for eksempel den populære hybenkernelotion, der har et højt indhold af helende og genopbyggende aloe vera juice.