Vi bruger cookies til at gemme information om hvad du har lagt i din indkøbskurv, samt hvordan du bruger hjemmesiden. Når du benytter hjemmesiden, giver du tilsagn til brugen af cookies til de nævnte formål.

Konservering

Konservering

Konservering er nødvendig i vandholdig kosmetik, da der ellers vil dannes sundhedsskadelige bakterier, gær- og skimmelsvampe. Konservering er derfor ikke kun nødvendig for at forlænge produkternes holdbarhed, men også for at beskytte din hud mod infektioner. Med vores udvalg af konserveringsmidler er det muligt at konservere creme, lotion,  skintonic, aloe vera gel og andre vandholdige produkter på optimal vis.

Vores sortiment består af 4 forskellige konserveringsstoffer. Nogle er gode til én slags kosmetik, mens andre egner sig bedre til andet. Vi har f.eks. benzylalkohol som et alternativ til det ofte udskældte paraben, men vi har også valgt at forhandle en blanding af ethyl-, methylparaben, da det er et effektivt og bredspektret middel til at bremse udviklingen af bakterier.

Hvis du helt ønsker at undgå konservering kan du med fordel anvende kosmetik der ikke indeholder vand, da det primært er vandet der kræver konservering. Ønsker du mere viden kan du læse videre under Ren besked, men du er selvfølgelig også altid meget velkommen til at kontakte os.

Benzoetinktur
Vare

Benzoetinktur

Benzylalkohol
Vare

Benzylalkohol

Natriumbenzoat
Vare

Natriumbenzoat

Urtegaarden ApSAldershvilevej 1 8961 Allingåbro+45 86 48 00 11CVR: 13712506urtegaarden@urtegaarden.dk