120  ml          
          
            
15-30 minutter          
          
            
24 måneder (Stuetemperatur, Lufttæt)          
          
            
Let          
       
      
        
      
      Råvarer
      
            100 ml
            
            25 ml
            
            10 ml
            
            0,5 ml
            
            2 ml
            
            8 g
            
            5 dråber
            
Æterisk olie eller duftolie            
       
      Emballage
      
      
        
      
      Redskaber
      
        1 vægt
1 måleskesæt
1 gryde
1 termometer
1 si
1 spiralpiskeris
1 dejskraber
       
     
    
      
      
          
              
          
          
              
                1
              
              Skold eller afsprit gryde og redskaber
           
          
              
                2
              
              Bland aloe vera juice, glycerin, fugtkompleks og natriumbenzoat i en gryde og opvarm til 75°C
           
          
              
                3
              
              Køl det ned til max 60°C og sigt carraghéntang i
           
          
              
                4
              
              Rør med et spiralpiskeris til gelen er afkølet til stuetemperatur og eventuelle carraghénklumper er opløst
           
          
              
                5
              
              Tilsæt abrikoskernemel og evt. æterisk olie/duftolie og rør til alt er blandet godt sammen