Dadler med salmiaklakrids

Økologiske dadler rullet i lakridsekstrakt og salmiaksalt - en sundere snack med en fantastisk smag. Vi har brugt økologiske dadler uden sten fra danske Biogan

Dadler med salmiaklakrids
200 g
15-30 minutter
1 måned (Tørt, Lufttæt)
Let

Råvarer

2 ml
4 ml
200 g
Dadler

Emballage

Redskaber

Vægt

Måleskesæt

Skål

Frysepose

Sådan laver du dadler med smag af saltlakrids

1
Afmål og bland lakridsekstrakt og salmiaksalt i en skål
2
Afvej dadlerne og tilsæt dem til pulverblandingen. Slyng dem rundt i ca. 30 sek så så meget af pulveret hænger fast
3
Put dadlerne i en frysepose og ryst godt, så det meste af pulveret sætter dig på dadlerne
4
Lad evt. dadlerne trække til dagen efter da det fremhæver den endelige smag

Relaterede opskrifter