Hurtig levering med GLS
Sikker betaling
Opskrift
Filurbolsjer

Velsmagende bolsjer eller slikkepinde med frisk smag af filur

550 g
30-60 minutter
1 måned (Køleskab, Lufttæt)
Let

Råvarer

1 dl vand
450 g sukker
125 g DruesukkerDruesukker
Lidt madolie (neutral smag)
2 ml CitronsyreCitronsyre
1 knsp Honninggul slikfarve Honninggul slikfarve
1 knsp Vinrød slikfarve Vinrød slikfarve
0,5 ml Ananasaroma Ananasaroma
0,5 ml Appelsinolie ØKOAppelsinolie ØKO

Emballage

1 KræmmerhuseKræmmerhuse
6 Klar plastkrukke 150 ml sort lågKlar plastkrukke 150 ml sort låg
4 Klar plastkrukke 250 ml sort lågKlar plastkrukke 250 ml sort låg
1 Slikkepinde hvid Slikkepinde hvid

Redskaber

1 håndklæde
1 bageplade
1 pensel
1 bolsjevæv
2 plastskrabere
1 saks pr. bolsjeklipper
1 vægt
1 decilitermål 
1 lille gryde med låg
1 bolsjetermometer (200°C)
1 stempelsprøjte eller måleske

Sådan laver du filurbolsjer