Hurtig levering med GLS
Sikker betaling
Opskrift
Kirsebær-vaniljebolsjer

Velsmagende bolsjer med smag af kirsebær og vanilje

550g
30-60 minutter
1 måned (Køleskab, Lufttæt)
Middel

Råvarer

1 dl vand
450 g sukker
125 g DruesukkerDruesukker
Lidt madolie (neutral smag)
1 ml CitronsyreCitronsyre
2 ml Rød slikfarve Rød slikfarve
1 ml Kirsebæraroma Kirsebæraroma
2 ml Vaniljearoma Vaniljearoma

Emballage

1 KræmmerhuseKræmmerhuse
6 Klar plastkrukke 150 ml sort lågKlar plastkrukke 150 ml sort låg
4 Klar plastkrukke 250 ml sort lågKlar plastkrukke 250 ml sort låg
1 Slikkepinde hvid Slikkepinde hvid

Redskaber

1 håndklæde
1 bageplade
1 pensel
1 bolsjevæv
2 plastskrabere
1 saks pr. bolsjeklipper
1 vægt
1 decilitermål 
1 lille gryde med låg
1 bolsjetermometer (200°C)
1 stempelsprøjte eller måleske

Sådan laver du kirsebær-vaniljebolsjer