Chokoladeskaller | |
250 g | Mælkechokolade perler ØKOMælkechokolade perler ØKO |
Fyld | |
150 g | FondantpulverFondantpulver |
30 ml/g | vand |
1,5 ml | Kokosaroma Kokosaroma |
2 dl | kokosmel |
1 | KræmmerhuseKræmmerhuse |
1 | Form efter eget valg |
1 vægt
1 gryde med låg
1 skål der slutter tæt til gryden
1 skål til fyld
1 bolsjetermometer
1 måleskesæt
1 grydeske
1 teske
1 dejskraber
1 plastskraber
1 ophælderpose
1 chokoladeform
Bagepapir
Pyntetips
Guld, sølv, kobber eller vinrød pulver slikfarve kan drysses for marmorering eller pensles i formen før chokoladeskallen laves.
Alternativt kan farverne pensles på den færdigstøbte chokolade med en lille spids pensel.
Mandag-onsdag: 9-16
Torsdag: 9-11.30 + 12-16
Fredag: 9-14.30
Lukket på helligdage
Få opskrifter, inspiration, viden, tilbud mm direkte i din indbakke. Tilmeld dig Urtegaarden-klubben - det er gratis og uden binding