Opskrift
Kokosfyldt chokolade

Velsmagende fyldte chokolader med kokosfyld á la bounty


Kokosfyldt chokolade
32 firkantede fyldte chokolader
120 minutter
14 dage (Stuetemperatur, Tørt, Mørkt)
Svær

Råvarer

Chokoladeskaller
250 g Mælkechokolade
Fyld
150 g FondantpulverFondantpulver
30 ml/g vand
1,5 ml Kokosaroma Kokosaroma
2 dl kokosmel

Emballage

1 KræmmerhuseKræmmerhuse
1 Form efter eget valg

Redskaber

1 vægt
1 gryde med låg
1 skål der slutter tæt til gryden
1 skål til fyld
1 bolsjetermometer
1 måleskesæt
1 grydeske
1 teske
1 dejskraber 
1 plastskraber
1 ophælderpose
1 chokoladeform
Bagepapir

 

Sådan laver du kokosfyldt chokolade

Klargøring af form
Temperering af chokoladen
Støbning af chokoladeskaller
Fyld

Tips & Tricks

Pyntetips

Guld, sølv, kobber eller vinrød pulver slikfarve kan drysses for marmorering eller pensles i formen før chokoladeskallen laves.
Alternativt kan farverne pensles på den færdigstøbte chokolade med en lille spids pensel.