Lakridsis ØKO
Lav din egen økologiske flødeis med lakridssmag.
Mængde: 600 g
Tilberedningstid: 30 min. + frysetid 3-4 timer
Holdbarhed: min. 2 mdr.
Råvarer
4 pasteuriserede æggeblommer ØKO
75 g økologisk sukker
½ l økologisk piskefløde
3 spsk. lakridsrodspulver ØKO (= 25 g)
(eller 2-3 spsk. lakridsekstrakt)
evt. 1 lille tsk salmiaksalt
Redskaber
1 vægt
2 skåle
1 måleskeer
1 håndmixer
1 dejskraber
Emballage
1 form
Fremstilling
- Æggeblommer og sukker piskes cremet, næsten hvidt
- Lakridsrodspulver og evt. salmiaksalt tilsættes og der piskes igen
- Fløden piskes stiv og vendes i æggemassen
- Sættes i fryseren i 3-4 timer, evt. til dagen efter
Tips: Kan drysses med lakridsrodspulver ØKO før servering