Opskrift

Marcipan med smag og farve

Leg med farver og smage når der skal laves konfekt med marcipan. Her får du lidt inspiration.

Mængde: 25 g til hvert forslag
Tilberedningstid: 2 min. pr. version

Holdbarhed: 14 dage, køligt og lufttæt

Råvarer

Lakridsmarcipan:
2 ml lakridsekstrakt
1 dråbe stjerneanisolie

Ananasmarcipan:
3 dråber ananasaroma
½ ml honninggul slikfarve

Rabarbermarcipan:
3 dråber rabarberaroma
3 dråber rød slikfarve

Orangemarcipan: 
5 dråber appelsinolie ØKO 
1 dråbe orange slikfarve

Cayennemarcipan:
10 dråber cayenneekstrakt
1 dråbe orange slikfarve

Kokosmarcipan:
3 dråber kokosarome
½ ml hvid slikfarve

Æblemarcipan:
5 dråber æblearoma
3 dråber grøn slikfarve

Solbærmarcipan:
5 dråber solbæraroma
2 dråber rødviolet

Citronmarcipan:
7 dråber citronolie
4 dråber gul slikfarve

 

Redskaber

1 pipette 3 ml
1 måleskesæt
1 skål

 

Emballage

Lufttæt beholder

Fremstilling

  1. Afvej marcipanen og lave en lille fordybning i den
  2. Tilsæt smag og farve i fordybningen og ælt den godt ind i marcipanen
  3. Marcipanen er nu klar til brug