Papajashampoo
Nem, styrkende shampoo til normalt hår
Mængde: 600 ml
Tilberedningstid: 30 min.
Holdbarhed: 1 år ved alm. opbevaring
Råvarer
Fase 1:
450 ml demineraliseret vand
10 g salt
Fase 2:
100 ml sulfat
100 ml perlemorssulfat
Slutfase:
6 ml panthenol
1 ml duftolie eller æterisk olie
Redskaber
1 gryde (min. 1 l, ikke aluminium)
1 grydeske
1 dejskraber
1 tragt eller kande med hældetud
1 termometer
Emballage
6 stk. 100 ml plastflaske
etiketter
Fremstilling
- Skold/afsprit gryden og alle redskaber
- Afmål fase 1 i en gryde og opvarm til 75 °C hvor alt er smeltet
- Afkøl til stuetemperatur og tilsæt fase 2. Rør kun lidt og forsigtigt, for at undgå skumdannelse. Shampooen kan blive tynd, hvis den røres for meget
- Tilsæt slutfasen under omrøring
- Hæld shampooen på flasker