OBS: Grundet akut opstået situation har vi meget begrænset mulighed for at besvare telefonopkald i denne uge (8/9-12/9). Send evt. en mail på urtegaarden@urtegaarden.dk da den checkes dagligt, selvom den ikke er fast bemandet i den kommende uge.
+45 86 48 00 11
Besøg Urtegaarden Frederiksberg
Historien
Kontakt
Bliv forhandler
Returnering
Private label
Søg
Forhandlere
Log ind
Indkøbskurv (0)
Gratis levering ved DKK 500
Webbutik
Olier til saunagus & aromaterapi
Basisolier til hud- & hårpleje
Lav selv hud- og hårpleje
Lav selv slik
Tips & guides
Log ind
Kurv
Du er her:
Forside
Opskrifter
Rabarberfrosting
Rabarberfrosting
350 g
15-30 minutter
7 dage (Køleskab, Lufttæt)
Let
Råvarer
300 g
flormelis
100 g
blødt smør
25 ml
mælk
4 ml
Rabarberaroma
2 ml
Rød slikfarve
Emballage
1
Ophælderpose
Se indkøbsliste til opskriften
Redskaber
1 vægt
1 måleskesæt
1 skål
1 gryde
1 dejskraber
1 håndmikser
Sådan laver du rabarberfrosting
1
Rør smør og flormelis sammen
2
Tilsæt mælk og pisk massen med håndmikser til den bliver glat og blank (ca. 5 min.)
3
Tilsæt aroma og farve. Pisk med håndmikser til massen er ensartet
4
Lad frostingen hvile i køleskabet ½ time
5
Frostingen er nu klar til brug
Se indkøbsliste til opskriften
Relaterede opskrifter