Hurtig levering med GLS
Sikker betaling
Holdbart fedtstof velegnet til kosmetikprodukter

Koldpresset af oliepalmens frugter (Elaesis guineensis).
Indeholder ca. 10% af den essentielle fedtsyre linolsyre og har desuden et naturligt indhold af E-vitamin og phytosteroler. Palmeolie er et meget holdbart fedtstof, der tåler høj opvarmning.
Levnedsmiddelkvalitet.

Anvendes i creme, lotion og salve m.m. som en del af fedtfasen og virker blødgørende, gør huden glat og gør kosmetikprodukter fastere.Velegnet til alle hudtyper, men er især egnet til tør hud.

Fedtsyresammensætning:

Flerumættede

Enkeltumættede

Mættede

Omega-3

Omega-6

Omega-9

 

 

10%

40%

50%

INCI: Elaeis Guineensis Oil

Levering

Levering via GLS Pakkeshop ( DKK   39,00 inkl. moms)

Gratis levering ved køb over DKK 500,00 inkl. moms

Bestilles varen inden kl. 12, leveres den allerede i morgen, såfremt varen er på lager. Gælder ikke lørdag og søndag samt udland og ikke-brofaste øer

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte kundeservice

+45 86 48 00 11
urtegaarden@urtegaarden.dk