Kun fantasien sætter grænser når flødebollerne skal pyntes. Pynt dem med glimmer, kokosmel eller noget helt tredje. Erstat flødebollebundene med hjemmelavede marcipanbunde - så får du en luksuriøs flødebolle, som endda er glutenfri.

Chokoladestriber
  1. Temperer hvid- eller mælkechokolade
  2. Fyld den i et lille kræmmerhus
  3. Pynt med striber

 

Farvede mandler
  1. Smut mandler
  2. Tør dem i ovnen ved 180 °C i 10 min.
  3. Hak mandlerne og kom dem i en skål
  4. Tilsæt slikfarve
  5. Rør godt sammen
Farvet kokosmel
  1. Afvej 15 g kokosmel
  2. Tilsæt slikfarve
  3. Rør godt sammen
Farvede hasselnødder
  1. Rist hasselnødder i ovnen ved 180 °C i ca. 10 min.
  2. Gnub hinden af hasselnødderne i et viskestykke
  3. Hak hasselnødderne fint og kom dem i en skål
  4. Tilsæt slikfarve
  5. Rør godt sammen