Du kan sagtens bruge en anden type chokolade til dine chokoladeskaller. Eller hvad med at lave striber, mønstre eller lignede i bunden af chokoladeformen, så du får flotteste chokolader. Fyld den tempererede chokolade i et lille kræmmerhus og pynt løs. Husk at lade chokoladen størkne før chokoladeskallen laves.
For at opnå det perfekte knæk tempereres mørk-, hvid- og mælkechokolade ved forskellige temperaturer. Se hjælpeskemaet nedenfor.
Mørk chokolade
Mælkechokolade
Hvid chokolade
55 °C
45 °C
40 °C
29 °C
28 °C
27 °C
31-33 °C
30-32 °C
29-31 °C
Mandag-onsdag: 9-16
Torsdag: 9-11.30 + 12-16
Fredag: 9-14.30
Lukket på helligdage
Få opskrifter, inspiration, viden, tilbud mm direkte i din indbakke. Tilmeld dig Urtegaarden-klubben - det er gratis og uden binding